logo WOUT keukens tegels sanitair

Tegels + Arbeid

Meer informatie over dit product?

Wij helpen u graag verder.
020 684 11 55
info@wout.info

Alleen een mooie tegel is niet voldoende voor een mooi eindresultaat. Het is van groot belang dat de tegel op de juiste manier wordt geplaatst. Vanwege onze jarenlange ervaring en grote netwerk, hebben wij voor elk type tegel een juiste tegelzetter. Bij WOUT heeft u de mogelijkheid om zowel de tegels aan te schaffen als de juiste persoon te vinden om het werk uit te voeren. Onze ervaring door de jaren heen, heeft ons geleerd, dat een combinatie van deze twee, het mooiste eindresultaat tot gevolg heeft. Bent u nog op zoek naar een tegelzetter, heeft u specialistisch werk of bent u op zoek naar een bedrijf dat zowel de tegels kan leveren als de tegelzetter, dan bent u bij WOUT aan het juiste adres.

Sanitair + Arbeid

Vanwege onze directe contacten met Loodgieters en tegelzetters bieden wij de mogelijkheid om een complete badkamer te realiseren. Naast natuurlijk de benodigde spullen heeft WOUT de mogelijkheid om een badkamer van begin tot eind te verbouwen. Wij werken al jarenlang samen met een op elkaar ingespeeld team van Loodgieters, installateurs en tegelzetters die uw droombadkamer realiseren. Ook voor kleinere klussen heeft WOUT altijd de juiste persoon. Heeft u geen zin in 5 verschillende partijen die langs elkaar heen werken, maar houdt u ook van een centraal aanspreekpunt. Kies dan voor WOUT

Bookmark and Share
live wall

LIVING WALL

Nooit meer twijfelen over hoe uw ontwerp er uit zal zien. Met de LIVING WALL ziet u meteen het eindresultaat in 3d op ware grootte. Lees verder.

facebook twitter

ALTIJD NIEUWE PRODUCTEN EN AANBIEDINGEN

Blijf altijd op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en ander nieuws via Facebook

Tegels in alle prijsklassen

Bij Wout vindt u binnen elk budget de juiste tegel. Kijk rond op onze website of bezoek onze showroom.

Deskundig advies

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag met al uw vragen.

Nieuwe vloerenshowroom

In onze ruime nieuwe vloerenshowroom vindt u grote vloervlakken die uw keuze enorm vereenvoudigen.

Copyright WOUT BV 2012 | Website door BEAUCAIRE