logo WOUT keukens tegels sanitair

Krion

Meer informatie over dit product?

Wij helpen u graag verder.
020 684 11 55
info@wout.info

KRION™ is een nieuwe generatie solid surface ontwikkeld door SYSTEMPOOL , een bedrijf dat deel uitmaakt van de Porcelanosa Groep.

Het is een materiaal dat warm aanvoelt en vergelijkbaar met natuursteen. Het is gemaakt van twee derde natuurlijke mineralen (ATH - aluminium trihydride) en een laag percentage hoge weerstand harsen. Deze samenstelling geeft KRION ™ een aantal exclusieve eigenschappen: het heeft geen poriën, het is anti-bacterieel zonder enige vorm van additief, is het slijtvast, zeer bestendig en eenvoudig te repareren, vereist slechts een minimum aan onderhoud en is gemakkelijk te schoon te maken. Het wordt gesneden op een vergelijkbare manier om hout, waardoor we de vellen te snijden, te verbinden en hen thermo vormen om bochten te maken, en kan zelfs worden geïnjecteerd tijdens het productieproces, waardoor het mogelijk is om verschillende ontwerpen en projecten die onmogelijk te maken bereiken met andere materialen. Naadloze secties kunnen worden gecreëerd, waardoor vloeistoffen, wordt geabsorbeerd en het maken van reiniging en onderhoud te vergemakkelijken. WOUT biedt een breed scala aan kleuren, waaronder een witte afwerking die zich onderscheidt door zijn zuiverheid en neutraliteit in vergelijking met ander soortgelijk materiaal. Het is een ecologisch materiaal, want het is 100% recyclebaar. Alle producten van KRION ™ kunnen opnieuw worden verwerkt en hergebruikt in de productiecyclus.

Bookmark and Share
live wall

LIVING WALL

Nooit meer twijfelen over hoe uw ontwerp er uit zal zien. Met de LIVING WALL ziet u meteen het eindresultaat in 3d op ware grootte. Lees verder.

facebook twitter

ALTIJD NIEUWE PRODUCTEN EN AANBIEDINGEN

Blijf altijd op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en ander nieuws via Facebook

Tegels in alle prijsklassen

Bij Wout vindt u binnen elk budget de juiste tegel. Kijk rond op onze website of bezoek onze showroom.

Deskundig advies

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag met al uw vragen.

Nieuwe vloerenshowroom

In onze ruime nieuwe vloerenshowroom vindt u grote vloervlakken die uw keuze enorm vereenvoudigen.

Copyright WOUT BV 2012 | Website door BEAUCAIRE